sorry
нам залишилось вже зовсім мало -
можливо навіть декілька секунд.
я досі повністю тебе не знаю,
але люблю, повір, лише одну.
мабуть, не цінував моменти щастя,
ніколи не дивився я вперед.
знущався над собою? так знущався;
і дьоготь був на смак, як мед.
я тобі боляче робити не хотів
словами, вчинками, своїм скупим мовчанням,
бо щиро так люблю тебе...
- любив?
- та ні, ти що? брехня це все.
- звичайно.
я бачив, як приходила розлука,
я знаю, як це буть на самоті.
якщо так має бути - хай так буде.
якщо захочеш, то спокійно можеш йти.
11/09/2016
Свидетельство о публикации №116100810119