Ислягьвал
(Шикил)
"ТIибх, Йиз Гаф", йип инсаниятдиз, чпихьан гьич ригъ дебккуз шлуб дар; гьапIишра,
диди, "писуризра, ужуризра" рагъуру акв тувру нурар "(М. Шамхаловдиинди).
ДитIибхна Думу гьарсарихьна Голгофдиин дубччву хачраламина.
Гьяйифки, гьапIишра, мяна гъадабгъуз дидин гъибтрадар ислягьвал даккнивали.
Ислягьвал - мясляаьт мяна ади кIураза, кучIлариинди дебккруб - ваъ, айиб-адрубдихъ
мягьрум дапIну шлихъди-вуш йикьрар йитIну, жвуван намус-гъяр'ят
масу тувну - гьаз ву мициб ислягьвал айитI азадвал адру?!
Ислягьвална азадвал ишри чпи барабар ригъдиси акв туври вари дюн'яйиз,
ерцIури кIваин али ацIу мирккар!
Свидетельство о публикации №116100810091