Черепаха
черепаха до села,
дочалапала до річки,
намочила черевички!
Через річку не пройти,
треба чоботи знайти!
Почовпла вона до хати,
стала чоботи шукати,
ще часинку відпочила,
ще часинку мух ловила,
через мить і ніч прийшла,
пізно йти вже до села!
Свидетельство о публикации №116100705330