Футбол

Суне натовп на
Грою смакувати,
А коли заб’ють вже гол,
Молодці кричати.

І вигукувать гуртом:
- Слава Україні!
Футболісти щоб бігом
Йшли в атаку нині.

Й гімн співає стадіон,
На серцях долоні
і це браття вже не сон,
Єдність тут в законі.

Натовп змінюється там
В націю єдину,
Яка пiдлим ворогам
Не вiддасть країну.
07.10.16.



               


Рецензии