Месигьдиъ хьидиза жин
Узуз уьрхювал гъибихъунзуз:
Месигьдиъ гьитІикІидиза узу,
Ихь Исайи узуз улупну,
Чав узу марцци гъитну ккарцуз.
Ва сарихьанра хьибдар гьамус
Йиз кІван сикин мясляаьт бикьуз.
Эгер душман гъюруш адмийин
Узу Месигьдиъ хьидиза жин.
Узу Месигьдиъ хьидиза жин.
Эгер узу рякъяриъ гъургиш,
Дугъан хлинццариккна гъидиза.
Эгер узу айтІанди гъуркъиш,
Гьаргандин гафар урхъидиза.
Хъазухъ узу Гъюрхюр узухъди.
Гагь–гагьнак улхурза Дугъахъди.
Хъа Дугъан уткан сюгьбат тухъди
Узхьан ктибтуз шлуб дар вушра ккунди.
Узхьан ктибтуз шлуб дар вушра ккунди.
Ерхьуради йиз аьрзар-ферзар
Дугъу узу нигь апІурадар.
Аьгъдарди гъюру игьтияжнаъ
Чан хил узухьна гьачІабккуру.
Пис ляхнариъ тІуб алапІуру.
ГьапІру йиз дуст хьидийи Думу
Эгер Чав гъузуйиш ккебехъну
Гунгьар рякъюри узу апІру.
Гунгьар рякъюри узу апІру.
Свидетельство о публикации №116100509798