Месигь к ваъ уч виган йиз

МЕСИГЬ КІВАЪ УЧІВИГАН ЙИЗ

Фукьан аьжаинди йирси
Йиз уьмур илтІибкІундарин
Месигь кІваъ учІвиган йиз.

Гъидихъзуз гизаф йисари
Агурайи аквнан Эйси,
Месигь кІваъ учІвиган йиз.

Вари улдугувалариз -
Хана. РАББИ – узуз - хазна
Месигь кІваъ учІвиган йиз.

Гунгьарилан хил алдабгъниз,
Адаш йиз, Яв ккунивали
Месигь кІваъ учІвиган йиз.

Припев:
Месигь кІваъ учІвиган йиз.
Месигь кІваъ учІвиган йиз.
Шадлу шадвал удубзурайиз
Месигь кІваъ учІвиган йиз.

Йиз чирагъ сарун ктІубшвидар
Му дердерин улихь дерин
Месигь кІваъ учІвиган йиз.
Гьарган рябкъюра хъугъувализ
Яв урар аднан Аьршарин.


Рецензии