Хъиргру сяаьт улубкьура
Манигъвал адар,
Кьувват Раббийин Гафнаъ а.
Кьяляхъ рякъ адар.
Иблис ихь ифдихъ дахабгна.
Ккадабхъу дюн‘я
Уьрхювализ ккилибгура.
Жям'аьт, гъудубжв, яв
Хъиргру сяаьт улубкьура!
Припев:
– Гъи гьязур вунучва гъягъюз?
– Ав, гъи учу гьязур вуча.
– Раббийин Паччагьлугъ гъабхуз?
– Ав, гъи учу гьязур вуча.
– Писвалин къадамар даргъуз?
– Ав, учу гъалиб хьуз ккача.
Хъиргру сяаьт улубкьура!
Свидетельство о публикации №116100509706