Гирамир

ГИРАМИР

Зурба ва аьжаин ву
Яв ляхнар–карар, Агъа.
Халкьарин Паччагь – Уву,
Вари удубкьру Рабби.
Яв рякъяр гьякь ва акв ву,
Халкьарин Паччагь Агъа.
Вари дюн‘яйиин му
ВутІан пак алдар, РАББИ.

Припев:
Гирамир анжагъ
Уву сартІан дар.
Гирамир анжагъ
Уву сартІан дар.
Вари Увухьна
Гъиди Яв миллетар.

Гирамир анжагъ
Уву сартІан дар.
Гирамир анжагъ
Уву сартІан дар.
Увуз икрамназ
Гъиди вари халкьар.


Рецензии