Пливе мiсяць

 В тремтливому зорянім небі
Пливе місяць дуже блідий,
Ховається він при потребі
За хмарку, бо ще молодий.

Дивитись як молодь кохає
І чути приємно як їм,
Та ще й соловейко співає
Коханцям лише, а не всім.

А зорі на небі регочуть
Що він заховатись схотів,
Вони усе бачити хочуть
Як наглядачі всіх світів.

А молодь цілується палко,
Клянеться до смерті кохать,
А місяця їм і не жалко,
На хмарці лягає хай спать.

На небі і місяць і зорі,
А молодь співає пісень
Про те, що в життєвому морі
Щасливі всі в парі лишень.
05.10.16.


Рецензии