Про корупцию

В Радянському союзі
вона була мала
а після перестройки
добре підросла

Сама крива,горбата
і дух поганий мала
але чомусь у Раді
усім в пригоді стала.

Не могли без неї
у Раді обійтися
і прохали члени
до мене прихилися.

Всім допомогала
старалась як могла
і щоб розплодитись
під кожного лягла.

Багато наплодила
"корупциків"малих
і в кожнім регіоні
знайшла місця для них.

Боряться із ними
і з нею у верхах
та тільки боротьба ця
проходить на словах.

От так і виходить
корупція цвіте
а щоб з нею боротись
діло не просте.


Рецензии