Вiдмовляйте поетам

Відмовляйте поетам – їм іноді хочеться зайвого.
Так поети влаштовані – марення застить буття.
У поетів світанки горять своєрідними сяйвами.
У поетів свій погляд на щастя, любов та життя.

І поети, як правило, дуже хороші оратори.
І з поетами легко забути про стан самоти.
Не ведіться на всі поетичні рядки і метафори.
За словами приємними душу потрібно знайти.

Відмовляйте поетам спокусливим – юним, досвідченим.
Кілька гарних рядків, гарних віршів – далеко не все.
Треба знати – у віршах поети тікають од відчаю.
Але та, що повірить, – любов'ю поета спасе...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.