Якось склалося...

Якось склалося, навмання напевне
Чи не вдалося чи було даремно,
Не до нас, здається, було Богу діло,
Він нам іскру дав, ми в вогні згоріли.

Почуттів вогонь розпалив сповна ,
За кохання ніч ти згорів до тла,
І золою став, може так ти звик,
Розвиваючись разом з вітром зник!


Рецензии