Зима. Майдан
Не синьо-біла,
Та – від помаранчу
Вся згоріла…
Якого кольору тепер
Чекати всім нам від природи?
Кому співати будуть оди?
Що обіцятимуть в четвер,
Після дощу?
А сніг впаде…і знову все накриє,
І знову все покриє!
І ми лиш згодом, на весні
Побачим знову ті ж граблі…
І разом ми на них наступим…
І потовчемо воду в ступі…
Та й заспокоємось…дурні.
Свидетельство о публикации №116100403210
Нэхай будь чокнутой дитины,
До усих сведэ з ума и толку...
Итак, уж, зубы уси на полке.
Кованов Александр Николаевич 23.08.2017 05:56 Заявить о нарушении