Зоология любви

Я памьятаю мить чудову,
Як ти бажала ..знову..й знову...
Стогнала:"Котику ти мiй!
Ти наче ангел з кращих мрiй"

Та..рокiв зо два вже потому,
Зсилаючись на бiль та втому,
Жбурляла злiсно навмання:
Ти тхiр!  Баран!  Козел!  Свиня!"

От так скiнчилось все для нас...
Байдужiсть виросла в слова...
Минае невблаганний час.
I разом нас уже нема...


Рецензии