Литеро-актуаль. украинский язык

Літеро-актуаль

Ця книга нецікава,
Мов ранок без (ка)кави)))
Абзаци... Крапки... Коми...
На конкурсі якомусь
Це "чтиво" місце зайняло
За відслинявлене бабло
Якоїсь авториці...
-Що, черв"ячку, не спиться?
Ця книжка- дім твій,
Так і знай! Повзи
"По ходу" і вивчай
Уважно і невпинно
Подробиці "творіння".
Коли КНИЖКОВИЙ ТИ ЧЕРВ"ЯК,
Без цього не прожить ніяк.
Бо це "призваніє" твоє,
Бо постіль тут і їжа є.
(Питаюся ласкаво-
Що значить- "нецікаво",
Коли це твій і стіл, і дім,
І батьківщини сивий дим?)
А хробаків багато...
Їм зовсім наплювати
Що в ДЕЯКІЙ країні
(скажімо, в Україні...)
Корупція в усі часи
Бувало, зводила на пси
Прозаїків, поетів...
Їм що, "ЗАМЄНИ НЄТУ"?
А якже ж) Є заміна)
Ця книжка неодмінно
Свого ще читача знайде...
А де? Та зрозуміло, де...
В соліднім кабінеті...
Пробачте. В ТУАЛЕТІ.
І ось її уже чита...
Та щось не той...
Вже не листа...
У "ватері" вокзалу
Підтертися порвали...
Їй доля випала тяжка...
То ж пожалієм Хробака-
Новини невеселі-
Лишився без оселі...
Хай не хвилюється. Бабло
Завжди перемагає зло.
Новеньке "чтиво" видають,
І знову премію дадуть.
А в цьому що такого?
Все ж "схвачено", панове)))
Вже дім новий поставлено
І новосілля справлено
(О! В тої "авториці"
Є, є чому повчиться...)
То не хвилюймось. Хробаки
З чиєїсь легкої руки
Розселені, "в натурі"...
Віват літературі!!!


Рецензии