ДИС УЗУ

ДИС УЗУ

Рабби, уьмур бис. Думу
Увуз бахш дапІна вари.
Йигъар дис. Гьит гьарсаб сяаьт
Увуз тярифнан дих ебхьри.

Припев:
Узхъанди агьарихь гьахъну ва дариз зигну
Уву узхъанди гъакІунва ифи удубзну.
Йиз яшайиш, масанвал йиз, тувурза Увуз.
ГъитІлантина багьа лукІ вуза Яв, гьаргандиз.

Дис хилар. Увуз дурар
Ккарагури гьачІарккназа.
Дис ликар. Ккунду дурар
Душну – Яв рякъди гьаъраза.

Сес бис – дидхьан гъи хьузди
КІван мяъли пуз Увузди.
Гъит йиз мелз лайикьлуди,
Увкан хабар рабгъруси.

Бис ният. Ккунду дидиз
Анжагъ ЯвубтІан дархьуз.
Гьаддиинди улуп, му
Меселайин фагьум вуйиб.

Гъизил, арс ва хасият
Дис – йиз вари айи девлет.
Гъян бис – Уву тІапІ дидиъ
Яв Паччагьвалин тахт, ниъ.

Йиз гъян, беден – дис вари.
Гьаргандиз узу Яв ишри!
Гъачай, Дугъаз гьарсари
Пухьа мяълийир ширин!


Рецензии