Саягъ
ГвачIиндин берекет нефес
Хъюхънин ппулариъ абхьуйи.
Беден тухъ хьувалин гьевес
Бюлбюлин мукьмихь ттабхьуйи.
БицIи ригъар айи чигари
Кюкйирикк сиргъйир ккитIнайи.
Яваш - яваш цIадлар дургри
КIулар за гъапIу рангари.
Гъатху арфарин гьяракат
Табиаьтдихь убхьурайи.
Дюн'яйиъ айи аьламат
Ппеппйири улупурайи.
Цирклиин рабхурай жакьвли
Чиркквариз лай-лай йивурайи.
Чан веледар аъри аькьвли
Дугъри нумуна хурайи.
Гьам гъушу йисариъ айи
Йиз уьмриъ киву дарс мийи
Ширин-ширин мяъли хъайи
Аьзиз дадайин гафар вуйи.
Свидетельство о публикации №116100308682