Там, де похованi нашi коханi
Тих, хто опалений щастям минулим.
Тих, хто був змушений серце ховати.
Тих, кого щастя земне позабуло.
Втрата коханих – все мучить і мучить.
Часом – так голосно... Часом – тихіше...
Ця сторона у житті неминуча.
Рано чи пізно, краще – пізніше.
Рано чи пізно, а все ж таки – рана.
Рана, коли би не сталось прощання.
...Там, де поховані наші кохані, –
там не поховано наше кохання.
Свидетельство о публикации №116100300771
Здравствуйте, Миклош!
Нина Уральская 04.10.2016 14:42 Заявить о нарушении