Нот iснуе лише сiм

Нот існує лише сім,
Музика потрібна всім.
До, ре, мі, фа, со, ля, сі, -
Задоволені усі!

Радість, горе та печалі,
Сміх та сльози, почуття.
Ми побачим чудо далі,
Там, де музика - життя!

2014


Рецензии