Прости Украiно

Прости, Україно

Прости, Україно, що я постарів
Й не зможу тебе захистити
Від злющих ординців, твоїх ворогів,
Що вдерлись тебе полонити.

Козацького роду у нас є бійці
Вони захистять тебе рідну,
У них справедливості меч у руці,
Розгромлять орду цю негідну.

Щоденно я нашого Бога молю
Скарати ординських бандитів,
Що вдерлись вбивати на землю мою
Народ, що вже їх зненавидів.

Я вірю побачу – орда утече
І звільнишся ти, Україно,
А всі українці підставлять плече,
Щоб ти процвітала, країно.

Хай прийде скоріше омріяний час,
Щоб люди жили на свободі
Як дуже заможний і радісний клас,
З яким воювати вже годі.
02.10.16.


Рецензии