Мiй друже, вона не приiхала

Мій друже, вона не приїхала.
Мій друже, вона не змогла.
Лиш осінь карпатськая тихая
Стежками зі мною пішла.

Ми з осінню вже призвичаїлись.
Ми з жовтнем щороку удвох.
Я з дощиком пошепки лаявся –
Всоромився дощик і всох.

У вересні ми зустрічалися –
Був вересень другом тепла...
Весь вересень ми загорталися
У щастя – бо поруч була...


Рецензии