Кохай... квiтни... дивуй... сяй
Здивовано побачила в селі,
Бо їх не часто маємо у вжитку –
Та є ще світлі люди на Землі…
Високий дім – охайний і міцний…
Слова ці чітко видно на фронтоні, -
Вмить настрій став піднесений такий –
До серця я притиснула долоні…
Злизала з вуст сльозинки дві... солоні...
На жаль, ще є між нами люди злі…
У тім дворі червона є калина…
Сьогодні я відчула на селі,
Що, справді, ще не вмерла Україна… )
Донині, мов дитина, вірю в рай -
Ось цей:"Кохай, квітуй, дивуй і сяй"
Дай Боже, щоб душа людська розквітла
Й створила на Землі Державу Світла...
02.10.16
Свидетельство о публикации №116100207384
Чем больше будет стремящихся к Свету, тем быстрее на Земле наступит держава Света!
С Уважением и Радостью к Вашему творчеству!
Рашид Рафиков 07.10.2016 22:27 Заявить о нарушении
Любовь Берегиня 09.10.2016 10:33 Заявить о нарушении