Сам собi хазяiн

Сам собі хазяїн

Кожен сам собі хазяїн,
Що робити і як жити,
Чи ти Авель, чи ти Каїн,
Чи вбивати, чи любити.

Чи досягнеш ти вершини
Доброти, а чи розбою,
Чи тобі життя до спИни
Й не жалкуєш ти собою.

Вибираючи дорогу
Не забудь, що ти людина,
Помолися краще Богу,
Добра щоб була година.

Досягти того, що хочеш,
Прикладаючи зусилля,
І щоб знав це ти все можеш
В світі зиску і насилля.

Тож берися за роботу
Без крадіжок і крутійства
До десятого аж поту
І на себе лиш надійся.

В нас немає правди, друже,
Тож борися й не здавайся,
Буде важко, мабуть, дуже,
А ти чесним залишайся.

Твої чесні, вірні друзі
Прийдуть разом воювати,
І в такім суспільнім русі
Будеш ти перемагати.
01.10.16.


Рецензии