Наснись

Наснись мені моя кохана,
Наснись мені моя любов !
У сні, де ми і ні душі навколо,
Де ми з тобою знов і знов !

Насніться знову ті чарівні миті,
Де час летить, немов його і не існує,
Де літній вечір, теплий вітер
Та наші тіні сонце намалює !

Насніться знову ті хвилини,
Де на ім'я твоє тебе зову !
Де ніжно я тебе цілую,
Насніться знову на яву !


Рецензии