***

Са къуз ракъар,са къуз цифер цаварал,
Гатун йикъар,цава лифер лужарал.
Гъед экъечlна,хъфейла са гел туна
Гьикl акъудин йикъар-йифер чилерал?!


******

Зи рикlикай тlушун тавур шалам хьанва,
Имтигьанриз,пагь,за гьикьван давам ганва.
Са азаб я такунвайди,заз,сурун.
Вучиз,лагь шад уьмуьр,заз,гьарам хьанва?


Рецензии