На день учителя
в осінь ранню.
Дарує небо ще тепло землі.
І ви такі всі чепурні і гарні,
улюблені й шановні вчителі.
Хай довго вам життя дарує літо,
звучить для вас подяка звідусіль,
усі стежини прикрашають квіти
і золота вирує заметіль.
Свидетельство о публикации №116100102172
С добрыми пожеланиями,
Эмма Пантелеева 26.10.2018 22:21 Заявить о нарушении