I ще раз обернись, i спробуй сказати, що не гарно

Знайти мій день
Я й поглядом забуду
Я довго буду бачить пустотінь
За чесність , я як всі...
                я чесним буду
Я в будні ненавиджу свою тінь...

Ми любим понеділки до вівторка
Все інше нас наповнює на злість
Як каже дуже " русска поговорка"
"Не будь дурак, к субботе додержись"

Тож дійсно "дураки"
Ми навіть хужі
Вбиваємо Тургенева в собі
Обманювать й брехать
              ми годні дуже
Читаєш ти...
То значить це тобі...

Тобі, що зараз думаєш про море
Тобі, що хочеш дівчину струнку
Тобі, що ненавидиш слово ГОРЕ
Й знаходиш щастя навіть у піску

У сонці і в просторі, що під ранок
Туманом де наркотик у думках
Скажіть...
А ви так любите світанок?
                Як я люблю...
І бачу його в снах...
Повірте, бачу в сні...........
Мій сон - то день прозорий
Живу і сплю... і роси тру в вікні
Якщо мій понеділок - світлофори
То я не згідний ...
Й не треба то мені
Живу не днем
Та бачу в ньому айстри
Квітучі і красиві для дівчат
Дівчат симптоми, від них повітря астми
Хвороба.... де не хочеться назад
Віршами вже навряд, чи хтось задумавсь
Навряд чи хтось книжками зачитавсь
Якщо ти прочитав, і щось подумав
Багато раз ти значить обертавсь


Рецензии