Серце Людини

Яке велике серце в грудях,
Де почуття живуть, як в хаті люди.
Зізнання,щирість, туга й сум.....
І ще багато різних дум.

Думок про те що є на світі,
Людина що дарує квіти.
Цілунок, ласку і добро......
Чекаєшь, ось воно прийшло,

Твоє кохання, так бери.
Не бійся, ласки і журби.
Це Бог дарує щирість людям,
В коханні жити на Землі.

03 12 2014 р.


Рецензии