Молитва

Подаруй йому життя,
Захисти від смерті,
Візьми, Боже, в забуття
Тих, які відверті
Вороги йому.

Щастя дай йому в житті,
Мудрості у справах,
Не страждав щоб в самоті
У дурних забавах,
Підсоби йому.

Бога батько так просив
Після хрестин сина
І поклони в церкві бив,
З ним була й дружина.
Й Бог все дав йому.
27.09.16.


Рецензии