Я теж хочу фото на фонi Карпат. Заповiт
Де гори високі не видно за лісом,
Де вітер палкий перетворює в пісню
Нескорену вроду гуцульських дівчат.
Я дихати хочу повітрям гірським.
Я хочу води із карпатської річки,
Яка напуває високі смерічки,
Ті, котрі з дитинства у віршах ростим.
А потім, коли через тисячу літ
Побачите фото старого гуцула,
Хтось скаже: «Це – він, ми його не забули!»
І ви зрозумієте мій заповіт...
Свидетельство о публикации №116092700386