Закохаюсь дiвчатам назло
у дорослого і несумного,
щоб сміятися з ним донезмоги,
щоб од жартів мене повело...
Задивитися в очі його,
все на світі забути зненацька,
і щоб дотиком теплим юнацьким
він торкався коліна мого...
Всім назло закохаюсь навік.
Хай у заздрощах зляться дівчата.
Буду сміхом його зустрічати,
а веселих ніхто ще не врік...
Свидетельство о публикации №116092702102