Почисть
Від злості в голові,
Немов якусь гадюшню,
Сичить що у траві.
Бо важко врятувати
Від злості розум твій,
Тебе ж як поважати
Коли ти сам не свій.
Від прикрої поразки
Убережи себе,,
Ти не досягнеш казки,
Біда ковтне тебе.
Як кажуть у народі,
Гуртом і батька б’ють,
Гуртуйся при нагоді,
Там перемоги суть.
Борися за свободу,
За праведне життя,
За щастя для народу,
Там й буде твоє Я.
26.09.16.
Свидетельство о публикации №116092701428