Гординя... Залишилось те...

          Гординя

Залишилось те, що мені ні до чого –
Тортури твої, старомодні платівки,
Нестерпні слова, крапки в небі, чертога,
Де стрімко цитуєш бажання уривки…

Сама по собі ти, - я звикла, - не чуєш.
Пихата ідеш на підборах високих,
На кожні уяви життєві полюєш,
І не полюбляєш взаємин глибоких.

Гординя гріховна, не кидайся в очі,
Доводиш, що в мушлі я, - ніби ревнуєш,
Що сховане серце - собі ти звітуєш.
Скорятися пихам твоїм я не хочу .

*мУшля – раковина ( укр.)
               
                17.09.2016


Рецензии