Тоб моя сестро!

Тобі моя сестро!
Люблю тебе моя Сестра, хоч не Сестра моя по крові.
Ти жінка ніжна і свята, ти сповнена добра й любові.
Люблю за дивну ту красу, що у душі твоїй так сяє,
За мудрість, що в собі несу, нехай вона в тобі зростає.
А ще бажаю:  щоб роки,  тобі  несли в долонях  радість,
Щоб  були  світлими думки, бо це життя дарує  благість.
Пізнавай закони всі буття, й  радій, як робить то дитина,
Таємні  твої відкриття, дбай день за днем, за Україну.
Великий Всесвіт, лише бажай, там вистачить на всіх – наука!
Ти тільки мрію ту плекай, на тому щастя запорука.
 17.08.15.


Рецензии