О другiй ночi 2АМ, укр
Що дивно бути дивом,
І посміх на устах
Вважається брехливим?
І сльози на очах,
І все, що не здійнилось..
І цей спекотний страх
Вважається брехливим?
Чи може стати так,
Що я о другій ночі
Не сплю, цілую смак,
Відчути запах хочу.
Чи це - зрадливий гріх
Чи гострі сподівання?
Я справді буду з тих,
Що плачуть від кохання
Свидетельство о публикации №116092500554
Как поленья в печи догорают слова.
Рад твоим строчкам, Черни!..
Михаил Сафин Шрайк 23.05.2017 23:00 Заявить о нарушении