половинки...

…загубилися двоє в обіймах дощу,
їхні душі промокли до нитки, наскрізь…
обірвались зв’язки від утоми плачу
не спинити їм неба, розкиданих сліз…
повернула тривога самотні бажання,
повторились в судомах зболілі думки…
ні про що більш розмови скупі й не цікаві,
бо на дві половинки розділені ви…


Рецензии