ИН ФО ОР МА Аа ЦИ ИЯ!!!

ИН ФОРЪМА ЦИ Яя!!!...

   -  ДО ПОЛЪ НЯ ЕТ!!...  ВЪРЕ Ее МЯ!... -                (ИН - НИ)
 
   -  Ии... ФО ОР МУ Уу!!!... ПЪРИ ДАЁТ!!!... ТО МУ Уу!... -                (ФО ОР МА Аа)

ЧЬТО ОО!!!... ЯВ ЛЯ Яя ЕТ СЯ!!!...

   -  ЛИ ИШЬ!!!...  ФЪРАКЪ ТА Аа ЛО ОМ!!!... -                (ЦИ)

СЪВЯ Яя ЗИ - НИ Ии ТИ!!!...

   -  ПЪРО ОН ЗА Аа ЮТ!!... ТЬ МУ Уу!... -                (ИЯ)

      УУ


Рецензии