Що ж такого

І що ж такого...що вона зробила ?
І що ж він в ній знайшов ?
Вона порхала, мов на крилах,
А він – він просто поряд йшов…

І що вона йому подарувала ?
І навіть не було палких цілунків!
Душа душею просто так раділа,
І це, приємніше від всіх дарунків.

І що не звичного такого ?
Так просто від душі сміялись
І час так швидко пролітав,
З дітьми по вечорам гуляли…

І що ж такого? Що вона зробила?
І що ж такого? Що він їй зробив?
Вона його напевно полюбила)
Та він – він просто полюбив)


Рецензии