***

мій білий Лебідь
моя палка любов не згасла за віки
чекаю знаю що теж мене кохаєш
тихесенько благаю
знайди мене
не проминай мій слід
що пір"ячком летить
як мить радіє і розтає
і тільки вірні очі не згасають
малюють слід у вирій літ
летить мій слід
тебе кохаю

а вітерець все знає
і казочка в віках лунає


Рецензии