Сватання

Було сватання в селі,сватали Наталку,
полюбив її Остап,гаряче та палко.
Свати всі уже зійшлись сіли до вечері
на столі шампанське й суші васабі,еклери.
Та у кума у Дмитра з'явилось бажання
суші продегустувати цікаво з незнання.
Намастив він суші гарно
соусом Васабі та й укинув їх до рота...
І в очах питання ми у нього прочитали:
"За що отруїли?"
Запивав він їх водою,компотом та колою.
Ми не бачили таким Дмитра ще ніколи.
А коли пройшла уже вся ота оказія
так наклюкався наш кум прям до "безобразия"

(21.09.2016 р)


Рецензии