Назавжди

 
Вишні буйно розцвітали,
По весні роками,
Нас красою чарували,
Вони вечорами.

Квіти соком наливались,
У промінні грали,
Переміни відбувались,
Бджілочки літали.

Вже весну не зупинити,
Нам вона несе тепло,
Треба жити і радіти,
У цвітінні все село.

Весну радо зустрічали,
Випікали коровай,
Луки, верби зеленіли,
І шумів листвою гай.

У гаю птахи співали,
Заливався соловей,
Весняне сонечко ласкаво,
Землю ніжило, людей.

Мені і досі вишні  сняться,
І чорнобривці мами,
Забриніли струни  серця,
Назавжди  це з нами!


Рецензии