Ми всi - поети

Ми всі – поети. Ми не помічаєм,
як з наших вуст злітають раз у раз
у радості слова і у печалі,
що роблять нас поетами. Всіх нас.

Поети – всі. Ми просто не навчились,
ми не умієм записати вірш.
Не знаємо, що вірш – така сміливість,
якої сам себе лише і вчиш.

І день-у-день вмирають сотні віршів.
Хоча, здавалось, просто: сядь – й пиши.
А хтось знаходить сили – пише, пише
слова із української душі...


Рецензии