Размова
Насупраць сядзем, паглядзім у вочы...
У дваццаць першым мы жывем стагоддзі
І, спадзяюся, лепшым робім свет.
Прашу, ты падары мне моц вятроў
І шоргат ападаючага лісця,
І песню, што спяваў ты мне калісці
Пра нас з табой, а значыць, пра любоў...
Прашу цябе аб шчодрасці такой --
Ты падары мне сонечнае неба!
Па сутнасці, мне вельмі мала трэба --
Рукі тваёй крананне і спакой...
Свидетельство о публикации №116092006201