Романс. Чому не снишся?
Чи в серці раю вже нема-лиш попелище?
Можливо, осінь знов тебе заворожила,
У вихрі танцю свого, видно, закрутила?
Ось на вікні Художник-Дощ малює профіль-
Це твій портрет-нехай він ще побуде трохи!
Невже в твоєму серці вже вогню немає,
Чому, коханий, швидко так любов минає?
А я не можу позабути твої очі,
до них вустами лише доторкнутись хочу-
Ой, обіцяли вони щастя -- не збулося
Осіння паморозь заплуталась в волоссі...
Чому не снишся?
-----------------------------
Свидетельство о публикации №116092003746
І саме в оригіналі вся його чарівність...
З теплом
Нила Волкова 14.12.2016 15:37 Заявить о нарушении
Дякую,
З посмішкою і побажаннями здоров"я та любові!
Валентина Козачук 14.12.2016 22:19 Заявить о нарушении