в серпн вноч
коли віки тремтіли
і пахло дощем
я люблю твоє тіло
я просто марніла ці дні,поки поруч був ти
ти купався у морі
а я у тобі
ти дивився на мене й тремтів
обіймав,пив вино
і вночі наш бумбокс так шумів
давай сходим до моря
уночі
між зірок
ти і я.можна ковдру.
давай сходим до моря
в серпні
вночі
щоб не бачити очі, і горя
Свидетельство о публикации №116091909487