не в дпов да ш

Я не відповім
Ти не відповіси мені
Це правда?

Я бажала,я так бажаю бути поруч
Бути "нами"

Відчуваєш? Ти відчуваєш як щосили б'ється в грудях?
Милий, це для тебе
Тобі
Б'ється щосили

Ти почуй,що я скажу
Ти почуй і ти пізнаєш
Як вирує у мені
Як вирує,не згасає
Як колише море в грудях
Як колише колос в полі
Якщо ти мене не любиш
Чи завдаш навмисно болю?

Я не знаю,я не хочу
Я втомилась
Хочу спати
Якщо ти мені шепочеш
Я не буду просинатись.


Рецензии