Сни Iрини Дмитрiвни

1. Сон перший. Ірина і Бандера
Ніч темна. Солодко Ірина спить,
І сон їй сниться, що вона сидить
У Стьопчика Бандери на колінах,
А він гойда її, немов дитину.

2. Сон другий. Ірина і Ленін
Ніч. По кімнаті ліхтарем Ірина водить,
І бачить - йой! - до спальні Ленін входить,
В ошатному костюмі й з бородою,
До ліжка йде поважною ходою,
На краєчок чемненько так сіда,
Та на Ірину хитро погляда.
А та, зітхнувши й з подушок підвівшись,
І на колінах ленінських вмостившись,
Про піонерію йому щось мимрить в вухо,
А Ленін все її уважно слуха.

to be continued...


Рецензии