питоме

хлопче
небо в тебе закохане точно
нарочито але непорочно
і я разом з ним

радій
уві сні мій образ приходить лише німим

блаженная кара
всеціло зліплена з тебе стала
з пауз та подихів

як дерева знають вітра дотики
я знаю твої
хоча навколо нікого
відчуваю присутність відсутності
тіла твого

найбільш головне й вагоме
як завжди
станцюємо разом подумки

ти - моє питоме
місце народження
сутніть
свідомість

має твоє походження


Рецензии