Нiчна розмова, або Спочатку i потiм
Що дорослий мужчина став зовсім твоїм.
І що вранці приносить гарячої кави.
Що шепочуться подруги – заздрісно їм.
Що уважний такий, як ніхто і ніколи.
Що і ніжний такий, як ніколи ніхто.
Так колись забирав тебе батько зі школи –
Поправляв із любов'ю дитяче пальто...
Але потім помітиш: ти – стала доросла.
А дорослий коханий не став молодим.
І, здається, він став навіть меншого росту.
І тихіші розмови вечорами із ним...
- Ти втомився, даремно багато говориш.
Я – з тобою. Я – поруч. І так вже буде...
Милий, милий, я – ось. Заспокойся. Я – поруч.
Зробим заштрик – і температура впаде...
Свидетельство о публикации №116091810345
http://www.stihi.ru/2016/09/19/1305
(и вот как перевелось у меня:)
Уважительно,
С.
Светлана Груздева 19.09.2016 06:36 Заявить о нарушении