Я й сам не розумiю

У осені долоні... м'якші пуху,
І теплі, наче щастя лиш для двох
Так, так... без хмар у нас все зараз...
...в нас дуже сухо
Тому й думки дуже чисті увірвались

Прив'язаність до сонця, як цигарка
Й вже плани на найближчі дні зими
Сімейна... і осіння дивна сварка
Частіше лине - Я, зникає все що - МИ

Хто в осінь народився, мабуть знає
Депресію і з серця зорепад
Ці кадри для Youtube ми знімаєм
Та не задумались нажаль над тим,
                що дороги не буде назад...

Так відчуваю... Все щиро і просторо
І день щасливий.
             Теплий-м'який день ...


Рецензии